Vandaag zijn de zorgprofessionals gestart met de training on The job in het Sint Vincentius Ziekenhuis, Diakonessenhuis Paramaribo, ’s Lands Hospitaal en Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Nora de Keizer verpleegkundige in het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda heeft een workshop handhygiëne gegeven in het Sint Vincentius Ziekenhuis te Paramaribo. Handhygiëne heeft een hoge prioriteit in de zorg. De workshop werd druk bezocht.

In het Academisch Ziekenhuis Paramaribo werden vandaag de contacten gelegd door Jaco van der Worp opleidingsadviseur in het Groene Hart Ziekenhuis, Gouda met Helima Poese hoofd opleidingen. De trainingen “Maak je dromen waar” en “Coaching” stonden vandaag op het programma voor de praktijkopleiders.
Met coördinator bij- en nascholing van het EFS College COVAB Charnelle Dongo werd het onderwerp “leren op de werkplek” besproken.

Op naar dag 2 van ”Training on The job” en het ”Verpleegkundige congres”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *