SUN001_Logo SuriNed-01

Na lang wachten is het dan zaterdag eindelijk zover, dan vliegen wij namens stichting SuriNed naar Suriname. In januari dachten we nog allemaal: ‘’oh april, dat duurt nog even’’ maar nu is het toch echt april en vertrekken we bijna!

In het afgelopen jaar zijn we druk geweest, het bestuur heeft wat af vergaderd en er is zelfs nog een reisje tussendoor naar Suriname geweest. Maar vergeet niet al het mailverkeer met Suriname, ik denk dat ieder zijn mailbox vol staat met mailtjes van onze Surinaamse collega’s. Dit intensieve contact heeft er wel voor gezorgd dat we een gevarieerd lesprogramma hebben opgesteld met input van Nederlandse en Surinaamse trainers. We mogen dus best trots zijn dat we dit hebben kunnen organiseren zonder dat we één keer met alle trainers en betrokken mensen ‘live’ om de tafel hebben kunnen zitten.

Maandag 20 april gaat het verpleegkundig symposium van start, wij hebben er ontzettend veel zin in.

Komende dagen zijn we te volgen via onze website en Facebookpagina!

Ted, Jimmy, Mels, Ruben, Daan, Nora, Amber, Rudina, Robert, Melissa en Emma

One thought on “Aftellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *